Kauppa

Showing all 2 results

 • 16,00  sis alv 24 %

  Mandala korvakorut on sirot ja tyylikkäät. Ne on valmistettu aidosta puusta laserleikkaamalla. Leikkauksen jälkeen korun puuosat on hiottu huolellisesti ja lopuksi öljytty. Öljynä on käytetty ekologista Danish Oilia, joka on hyväksytty elintarvike ja lelukäyttöön. Puumateriaaleja on valittavana kolme eri vaihtoehtoa; Iroko (kellertävän kultainen), Pähkinäpuu (tumman ruskea) ja Koivu (vaalea).

  Koruissa käytetään kahta eri korumetallivaihtoehtoa; kirurginterästä ja 925 hopeaa. Kirurginteräs on hieman tummempi kuin hopea ja sen ei varmuudella ole todettu aiheuttavan allergisia reaktioita. 925 Hopea on koruhopeaa, jossa on nimensä mukaan 925/1000 -osaa hopeaa. Hopeiset koruosat ovat siis 100 % koruhopeaa, eivät hopeoituja. Aidot 925 koruhopeaosat tunnistaa niissä olevista 925 -leimoista. Vaikka 925 hopeiset koruosat ovat yleisesti käytettyjä, niin ne voivat aiheuttaa kaikkein herkimmille allergisia reaktioita, koska niissä on lujuuden lisäämiseksi pieni osa muita seostaineita, esimerkiksi kuparia.

  Korujen kiinnitysosia on kahta eri vaihtoehtoa, tapit ja koukut. Molempia on saatavilla sekä kirurgin teräksestä ja 925 hopeasta.

  Quick View
 • 12,00  sis alv 24 %

  Vinyylikorut on valmistettu oikeista LP -levyistä, joten jokainen pari on taatusti ainutlaatuinen. Korvakorujen koruosat on kirurginterästä, joka ei aiheuta allergisia reaktioita. Valittavissa on eri värivaihtoehtoja, jotka vaihtelevat hieman käytetyn levyn mukaan.

  Koruosan koko 2 x 4 cm.

  Quick View
X